Notícies de la Casa pairal dels mallorquins. Pregar a la Cambra santa. Teologia i espiritualitat de la Moreneta de Lluc.

miércoles, 6 de mayo de 2015

Gent gran a LLuc

Associacions de gent gran a Lluc



Entre dimarts i dimecres (5 i 6 de maig), uns 2.400 assistents, d'un total de prop 40 associacions de persones majors de la 'Part Forana' de Mallorca, han participat en la trobada que celebren anualment en el Santuari de Lluc. Ambdues jornades s’han desenvolupat de manera semblant. Primer, una passejada pel pujol dels Misteris, després l'ofrena floral a la Verge de Lluc per part dels representants de les diferents associacions i institucions. Immediatament els Blauets han cantat la Salve i l’Ave Maria de Lluc.


Abans de la celebració religiosa, oficiada pel bisbe de Mallorca, Xavier Salinas, la presidenta de la Federació de Persones Majors, Josefina Colom, donà la benvinguda als assistents. La presidenta del Consell, Maria Salom, destacà el «paper imprescindible» d'aquest col·lectiu «ja que la seva experiència i coneixements són necessaris per construir el futur d'aquesta illa».

També intervingueren representants del municipi d’Escorca i del govern. Concelebraren els membres de la comunitat, PP. R. Janer, M. Soler i V. Miró, als quals s’afegiren el darrer dia el Vicari episcopal, T. Vadell, i altres preveres.

El Sr. Bisbe i els concelebrants de dia 6 de maig
Preveres, autoritats i presidents de federacions de dia 6 maig
El dinar a Son Sant Martí

No hay comentarios:

Publicar un comentario