Notícies de la Casa pairal dels mallorquins. Pregar a la Cambra santa. Teologia i espiritualitat de la Moreneta de Lluc.

domingo, 3 de junio de 2012

Estampes dels darrers dies

Dies 30 i 31 hi hagué una gran afluència de la gent gran de la part forana. Entre els dos dies rebérem 2.400 persones. En les Eucaristies no hi mancaren autoritats del Consell de Mallorca i dels ajuntaments de diferents pobles. Vegeu la multitud.

Nombroses ofrenes florals a la Mare de Déu tingueren lloc per part de la gent de la part forana de Mallorca els dies que pujaren al santuari. Una mostra.


El dia 31 d emaig, endemés de la gent de la Part Forana també prengueren part en l'Eucaristia presidida pel Sr. Bisbe un bon nombre de preveres de Mallorca. És la jornada sacerdotal que es celebra anualment en la festa de Jesucrist etern Sacerdot.


Els darrers dies han estat molt atrefegats a Lluc. El 2 de juny pujaren un bon nombre de malalts, acompanyats per familiars, amics i també per la Delegació de Pastoral de la Salut (Mallorca) que organità la trobada. En total es calculen unes 500 persones. Presidí el Sr. Bisbe i concelebraren una vintena de preveres.


Des de petits els mallorquins es familiaritzen amb Lluc. Per tal que tenguin motius per pujar la muntanya se'ls ofereix jocs i entreteniments.



No hay comentarios:

Publicar un comentario